Една лятна съботна вечер си седим и гледаме телевизия с моя мъж, който е рибар. Говорим си и вика - хайде утре за риба. Речено, сторено. Ставаме сутринта рано, приготвяме багажа, товарим колата и отиваме на язовир.

Хвърли си той дънните. А аз реших да хвърля камшика, който ми беше подарък за рождения ден. Хвърлих на бял червей - два броя. Хъм, викам ей така някоя таранчица може да клъвне. Я, сега да отида до колата викам и да си взема един пакет слънчоглед и да чопля докато чакам. Ровя да търся слънчогледа, чух нещо изщапурка.

Обръщам се, моят мъж във водата. Ама направо си плува и то с дрехите. Да вземе камшикът ми да тръгне с риба. Абе баш рибата се опитала да ми открадне въдицата. Но, нали ми е подарък въдицата и моят мъж е решил да я спаси.

Та, изкара въдицата от водата и познайте... Шаранче се беше хванало.  После е ясно - суши се, преоблича се... Абе приятно изживяване си беше. И до ден днешен като се сетим се смеем.

Автор: Айнур Алиева

В тази трудна и изпълнена с предизвикателства за бизнеса година, искаме да благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има 10-то юбилейно издание на конкурса.

Конкурсът тази година е факт благодарение на: Спортен клуб по борба "Черноморец-Бургас", "Бургос строй" ЕООД, хотел „Утопия форест”, общинския съветник от „Демократична България” Димитър Найденов, плаж Крайморие.

Благодарим и за неоценимата помощ на: