Искам да Ви разкажа много забавна приказка, която моят съпруг разказва на малкия ни син, който е само на 4год. Много  я харесва и всички се смеем и забавляваме на приказката.

Един дядо изкопал една много голяма ряпа на нивата и я закачил на въдицата си. Хвърлил дядото въдицата и се закачил един огромен сом. Дърпа дядото и не може да издърпа сома, само скърца аванса.

Извикал бабата, дърпат и не могат да издърпат. Бабата извикала внучката, внучката извикала кучето, кучето извикало котката, а тя плъха.

Дърпали, дърпали, не могли да издърпат сома и се удавили. Само плъхът не се удавил, защото плъхът пръв напуска кораба, а бабата толкова го молела да прегризе кордата. И сомът не се оказал сом, а руска подводница.

Автор: Диана Андрова

В тази трудна и изпълнена с предизвикателства за бизнеса година, искаме да благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има 10-то юбилейно издание на конкурса.

Конкурсът тази година е факт благодарение на: Спортен клуб по борба "Черноморец-Бургас", "Бургос строй" ЕООД, хотел „Утопия форест”, общинския съветник от „Демократична България” Димитър Найденов, плаж Крайморие.

Благодарим и за неоценимата помощ на: