Бях бременна в шестия месец и със семейство приятели ще ходим на нощен риболов с хапка, пийка и т.н. До самия язовир имаше наклон и мъжете решиха колата да е долу до язовира, че носим телевизорче, там ще хващало по-добре (хи-хи-нищо не хвана).  

Огън, ядене, пиене, пръчките са във водата, но само това. Риба няма. След този „голям риболов“ започна да се развиделява, решаваме да си ходим.

Ами сега....как ще избутаме колата нагоре - роса, трева, беше уникално. Аз бременна, не мога да бутам, седнах в багажника да тежа, голямо шоу и смях падна. Еле най-накрая излезе някак си, но по пътя смъкнахме купчини с трева, захваната отдолу по колата. От целия риболов бях с рана на крака и бебокът се роди с белег рибка на крака на същото място. Спомен за цял живот! 

Автор: Румяна Атанасова

В тази трудна и изпълнена с предизвикателства за бизнеса година, искаме да благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има 10-то юбилейно издание на конкурса.

Конкурсът тази година е факт благодарение на: Спортен клуб по борба "Черноморец-Бургас", "Бургос строй" ЕООД, хотел „Утопия форест”, общинския съветник от „Демократична България” Димитър Найденов, плаж Крайморие.

Благодарим и за неоценимата помощ на: