Като всеки рибар снимка с баш най-голямата риба, която съм хващал нямам, но наистина имам големи трофеи. Ловя на реки, водоеми, морски риболов и по всяко време! След работа и да съм скапан, взимам въдицата и тръгвам.

По река Струма риба няма, но ей така за тръпката. Последно време риболовът ми е морски. Събота, неделя - на Бяло море. Спокойствие, релакс и винаги има какво да се закачи. Семейството винаги са до мен, за да може ако се закачи нещо интересно да бъде документирано и споделено с приятелите в мрежата. Има периоди, в които зарганът много кълве и като се появи пасаж се хващат по 50 до 100-тина риби. Имал съм моменти да се обадя на приятели, които още не са тръгнали за морето да донесат още червеи. В събота следобяд ръцете ме засърбяват и едвам дочаквам края на работния ден и пристигането ми на морето. Рибар съм от както се помня, а и синът ми мята отскоро. Страстта по риболова си е наследствена в семейството и с годините не утихва. С нетърпение за следващият морски сезон. 

 Иван Томов

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: „Белина-Еко-Бургас”Пристанище Бургасобщина Бургас"Черноморски риболов" АДМедицинска лаборатория "ЛИНА"Синхрон-Спорт, народният представител от ДПС Севим Али, Комплекс „Звезда” в малкото и китно айтоско село Съдиево, където предлагат прекрасни условия за почивка и вкусни рибни специалитети.