Хей, рибари и любители на риболовните истории! Време е да оставите въдиците и да хванете писалките. Нашият Никулденски конкурс за написването на рибарска история е в разгара си. Разкажете ни любима лакърдия, риболовен спомен или случка. Проявете фантазия и творчество и можете да спечелите невероятни награди. Големият победител ще получи 400 лв, класираният на второ място 150, а третият 50 лв. Предвидени са и любопитни поощрителни награди, които ще изкушат всеки любител на риболова.

Единственото ни условие е вашата история да не е публикувана до сега. И да сте съгласни тя да бъде публикувана в сборник с най-интересните разкази, участвали в конкурса през годините. Изпращайте ни разказите и лакърдиите на имейл ribarski_razkazi@abv.bg до 6 януари.

В тази трудна и изпълнена с предизвикателства за бизнеса година, искаме да благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има 10-то юбилейно издание на конкурса.

Конкурсът тази година е факт благодарение на: Спортен клуб по борба "Черноморец-Бургас", "Бургос строй" ЕООД, хотел „Утопия форест”, общинския съветник от „Демократична България” Димитър Найденов, плаж Крайморие.

Благодарим и за неоценимата помощ на: