Точно в полунощ ще бъде обявен официалният финал на първата част от нашия Никулденски конкурс за написването на рибарска история. Това е последният срок, в който можете да изпратите вашата творба. Всички разкази, истории и лакърдии, които са получени на нашата поща: ribarski_razkazi@abv.bg до края на деня ще бъдат публикувани и ще участват в надпреварата. И в момента пощата е пълна с вашите истории, които читателите на Gramofona.com ще могат да прочетат в следващите дни. След това тежката дума ще има Ваньо Вълчев, който за осми път влиза в ролята на строг, но справедлив съдия. Наградите, както винаги са повече от страхотни. Класираният на първо място ще получи парична награда от 400 лв, вторият ще бъде отличен със 150 лв, а третият със 50 лв.

Освен това някой от вас ще има възможност да се поглези с невероятен СПА уикенд в хотел „St. George“ в Поморие. Истинските рибари ще оценят и наградите на бургаския магазин за водолазна екипировка и спортни принадлежности „Синхрон“, а някой пък ще може носи цялата си библиотека в джоба, защото ще получи електронна книга от партия ГЕРБ.

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма Вербал ООД.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: "Бургосстрой", ГЕРБ-Бургас, АБВ-Бургас, народният представител от ДПС Севим Али, "Артстрой 1 Кънстракшън".

Благодарим и за неоценимата помощ на: