И нека Никулденският конкурс на Gramofona.com започне сега! По традиция точно на 6 декември даваме старт на нашия конкурс за написването на рибарска история. Условието е едно единствено – разкажете ни вашата любопитна история или лакърдия, а ние ще я публикуваме. Както винаги тежката дума при оценяването ще има неповторимият Ваньо Вълчев.

И тази година наградите за победителите са повече от примамливи. Класираният на първо място ще получи парична награда от 400 лв, вторият ще бъде отличен със 150 лв, а третият със 50 лв.

Освен това някой от вас ще има възможност да се поглези с невероятен СПА уикенд в хотел „St. George“ в Поморие. Истинските рибари ще оценят и наградите на бургаския магазин за водолазна екипировка и спортни принадлежности „Синхрон“, а някой пък ще може носи цялата си библиотека в джоба, защото ще получи електронна книга от партия ГЕРБ.

От днес до 6 януари изпращайте своите истории, лакърдии и разкази на електронната поща на конкурса: [email protected].

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма Вербал ООД.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: "Бургосстрой", ГЕРБ-Бургас, АБВ-Бургас, народният представител от ДПС Севим Али, "Артстрой 1 Кънстракшън".

Благодарим и за неоценимата помощ на: