Първият участник в станалия изключително популярен Никулденски конкурс за написване на рибарски разкази на информационен сайт Грамофона е вече факт. Само ден след оповестяването му, в редакционната ни поща пристигна рибарската история на Таня Митева, която още вчера ви представихме.

Не пропускайте и вие да се включите в конкурса, за да спечелите една от многото награди. Очакваме с нетърпение да ни представите вашите невероятни рибарски случки, за да ги изчетем заедно. За осма година екипът на Грамофона ще чака с нетърпение да научи кой е най-добрият разказвач на рибарски разкази. Победителят и този път ще бъде избран от обичания от нас поет Ваньо Вълчев.

Конкурсът на Грамофона се наложи в културния живот на град Бургас, а през последните няколко години в него се включиха участници от цялата страна и дори от чужбина. Можем да се похвалим с рекорден брой участници през миналата година.

И тази година наградите за победителите са повече от примамливи. Класираният на първо място ще получи парична награда от 400 лв, вторият ще бъде отличен със 150 лв, а третият със 50 лв.

Освен това някой от вас ще има възможност да се поглези с невероятен СПА уикенд в хотел „St. George“ в Поморие. Истинските рибари ще оценят и наградите на бургаския магазин за водолазна екипировка и спортни принадлежности „Синхрон“, а някой пък ще може носи цялата си библиотека в джоба, защото ще получи електронна книга от партия ГЕРБ.

Изпращайте своите истории, лакърдии и разкази до 6 януари на електронната поща на конкурса: ribarski_razkazi@abv.bg.

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма Вербал ООД.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: "Бургосстрой", ГЕРБ-Бургас, АБВ-Бургас, народният представител от ДПС Севим Али, "Артстрой 1 Кънстракшън".

Благодарим и за неоценимата помощ на: