Забавни, малко тъжни и любопитни. Участниците в осмото издание на Никулденския ни конкурс за рибарска история отново забъркаха истински коктейл от интересни разкази и лакърдии, с които се включиха в надпреварата.

18 са творбите, които тази година се борят за големия приз. По традиция тежката дума от тук насетне има Ваньо Вълчев. Той е човекът, който ще определи призьорите в тазгодишното издание на конкурса.

Ние можем само да стискаме палци на всички, защото всяка една история успя да ни развълнува. И докато сме в очакване да разберем кой ще е големият победител, можем да отново да си припомним разказите от конкурса.

Всички те са в рубриката „Хоби“ на страницата на Gramofona.com. И понеже конкурс без награди не може, то и тази година нашите спонсори се постараха да изкушат истински майсторите на въдицата и перото.

Класираният на първо място ще получи парична награда от 400 лв, вторият ще бъде отличен със 150 лв, а третият с 50 лв.

Освен това някой от вас ще има възможност да се поглези с невероятен СПА уикенд в хотел „St. George“ в Поморие. Истинските рибари ще оценят и наградите на бургаския магазин за водолазна екипировка и спортни принадлежности „Синхрон“, а някой пък ще може да носи цялата си библиотека в джоба, защото ще получи електронна книга от партия ГЕРБ.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: "Бургосстрой", ГЕРБ-Бургас, АБВ-Бургас, народния представител от ДПС Севим Али, "Артстрой 1 Кънстракшън".

Благодарим и за неоценимата помощ на: