Ако имате любопитна и все още неразказана рибарска история, можете да се включите в нашия Никулденски конкурс. За осми път отправихме предизвикателство към майсторите на въдицата и перото. Изпратете ни вашата лакърдия, поема или разказ на имейл: ribarski_razkazi@abv.bg , а ние ще я публикуваме.

Единственото условие е творбата ви да не е публикувана в друга медия. Важно е да знаете, че щом ни изпращате вашата творба, то вие се съгласявате тя да бъде част от сборника с най-добрите разкази и истории, участвали в конкурса през годините. А щом е конкурс, значи има и награди, нали така?

И този път победителят ще грабне 400 лв. Класираният на второ място ще получи 150 лв, а третият 50 лв. Очакват ви още много предметни награди, които няма как да ви оставят безучастни! Един от вас ще има възможност за истински релакс уикенд в петзвездното бижу на Поморие хотел „St. George“, който включва нощувка, закуска, СПА зона и два лечебни масажа. Пакетът е за двама.

„Синхрон Спорт“ – бургаският магазин за водолазна екипировка и спортни принадлежности ще „въоръжи“ един от най-добрите разказвачи със специален нож за филетиране и необходимите за него аксесоари. Втори пък ще има възможност да лови риба и по тъмно, защото ще получи светеща примамка. Третата награда е комплект от кукички, които винаги са толкова важни и необходими за рибарите.

И понеже конкурсът е рибарски, но преди всичко литературен, няма да пренебрегнем четящите хора. Бургаската структура на ГЕРБ ще подари електронен четец за книги на един от вас.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: "Бургосстрой", ГЕРБ-Бургас, АБВ-Бургас, народният представител от ДПС Севим Али, "Артстрой 1 Кънстракшън".

Благодарим и за неоценимата помощ на: