С нетърпение очакваме лятото и всеки от нас иска да изглежда добре през предстоящите топли месеци. На помощ за тези, които искат да се отърват от излишните килограми, идва методът Евродиет. Той се използва успешно в цяла Европа от 15 години и е контролиран от над 500 обучени лекари.

Методът за отслабване е програма за сваляне на килограми и е клинично тестван. От програмата могат да се възползват всички бургазлии, защото кампанията се води от диетолога и консултант за Бургас и Югоизточна България д-р Евелина Иванова.Ето какво казва за програмата специалистът по хранене и диететика пред Грамофона нюз. 

Как работи методът?

За да започнете вашата диета, обадете се на телефон 0887 313 849! Вашият лекар д-р Иванова ще има предвид здравословното ви състояние, желаната от вас загуба на тегло, структурата на тялото ви, вкусовите ви предпочитания и разбира се вашата мотивация.

Изпратете поръчката с желаните продукти и ще ги получите до 24 часа. Вашият лекар ще се грижи за вас по време на диетата. Така ще сте сигурни в успеха и за задържането на желаната фигура за дълго.

Методът се състои от 4 фази:

Фаза 1 – ползват се 4 храни Евро Диета на ден;

Фаза 2 – 3 храни;

Фаза 3 – 2 храни;

Фаза 4 – 2 храни;

5-те причини да започнете Евродиет:

  • Бърза и и сигурна загуба на тегло с намаление на обиколката на талията /от 3 до 4 см за 10 дни/, като се запазва мускулната Ви маса.
  • Нямате чувство на глад, благодарение на кетоновите тела, които се синтезират, вследствие на разграждане на телесните мазнини. Тези кетонови тела физиологично потискат апетита.
  • Лесна за следване диета, благодарение на голямо разнообразие от продукти /над 70 продукта/, богати на белтъци, с висока биологична стойност.
  • 4 фази, които ще ви създадат правилни хранителни навици.
  • Медицински контрол за поддържане загубата на тегло за дълъг период от време.