Кметът на Созопол за първи път е домакин на форума

Десетки фирми ще покажат топ продуктите си на мащабното туристическо изложение „За Туризма от А до Я“ 2018 г, съобщи за Gramofona.com организаторът му Стоян Георгиев. За поредна година той и екипът му предоставят уникалната възможност на фирмите в туристическия бранш да се срещнат, да разменят опит и полезни съвети. „За Туризма от А до Я Пролет/2018 г”  ще започне от Слънчев бряг на 20-ти и 21-ви април. Домакин на изложението за поредна година ще е хотел „Котва”.

От 23-ти април изложението ще се пренесе в Созопол и ще продължи до 24-ти в конгресния център на Военноморския клуб в морския град. То ще проведе с изключителната подкрепа на администрацията и кмета на града Панайот Рейзи.

Бизнесът и гостите на изложението ще имат възможността да разгледат канадски и американски барбекюта на "Грейт Уестърн Барбекюта"-единствен по рода си български барбекю магазин.

Пълно съдействие и подкрепа на изложението ще окаже Израелското Посолство в лицето на Почетния консул на Израел в Бургас Орлин Мандов. Сред участниците е фирма Paradisepools, която се занимава с производство на дървени басейни. За пореден път в изложението ще се включат „МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД“, „MAZDA Bulgaria“ и десетки други фирми.

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите  на посочените по-долу телефони.

Координати:

„Нанивантрейдинг” ЕООД, Бургас, ул. „Стефан Стамболов” 126

e-mail: nvexpo.bg@abv.bg     

https://www.facebook.com/ZaTurizmaotAdoQ/​ - За Туризма ОТ А ДО Я

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899901968, 0877901964.