Бургаски бизнесмени приветстваха откриването на новия магазин LIDL в Созопол. На откриването присъства Стоян Георгиев, който е организатор на традиционното туристическо изложение „За Туризма от А до Я”, което ще даде старт през 2018 година за шести път. Георгиев даде сериозна заявка за предстоящото събитие, което за първи път ще се проведе в два града. Досега срещи и обмяна на опит ежегодно си даваха фирми от цялата страна и региона в Слънчев бряг. Този април обаче изложението ще бъде гост и на община Созопол. То ще проведе с изключителната подкрепа на администрацията и кмета на града Панайот Рейзи.

Само след два месеца Туристическо изложение „За Туризма от А до Я Пролет/2018” ще започне от Слънчев бряг на 20-ти и 21-ви април, в хотел „Котва”.

В Созопол то ще е в дните 23-ти и 24-ти април, във Военноморски клуб – Созопол, конгресен център.

Пред Gramofona.com Стоян Георгиев заяви, че интересът към изложението с всяка година нараства повече и повече. От ден на ден се увеличава и броят на фирмите, които се включват, за да покажат най-добрите си асортименти.

Днес Георгиев отправи и официална покана към ръководството на търговската верига LIDL, които се запознаха с подробностите около предстоящото събитие.

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите  на посочените по-долу телефони.

Координати:

„Нанивантрейдинг” ЕООД, Бургас, ул. „Стефан Стамболов” 126

e-mail: nvexpo.bg@abv.bg     

https://www.facebook.com/ZaTurizmaotAdoQ/​ - За Туризма ОТ А ДО Я

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899901968, 0877901964.