Остават само 6 дни до края на уникалната възможност за закупуване на килим на безценица. Килим Уърлд си тръгва от Бургас на 13.06.

Все още купища Модерни, Класически, Дизайнерски и Ексклузивни килими са налични. От вълна или истинска коприна. Ръчни или машинни, в различни размери и цени, започващи от 59 лева.

Интересът е голям и се намират килими за всеки вкус и всеки бюджет. Наличностите намаляват с всеки изминал ден, но все още има много килими и пазарлъкът за цената е задължителен. Просто си харесайте килим, предложете цена и го товарете в багажника, споделят доволни клиенти с широки усмивки. Колкото по-скоро ги посетите, толкова по-голям избор имате, казват те.

Изключително изгодна възможност, която няма да се повтори. Стотици клиенти се възползват от възможността да закупят вълнени килими изработени на ръка и да украсят домовете си както никога досега. Само истински килим може да придаде този неповторим уют. А по-заможните клиенти се възползват от ситуацията да се сдобият с копринен или дизайнерски килим.

Последен ден 13.06.

BIG OUTLET Бургас, до тенис център Авеню. Пътя към Сарафово вляво.

Работно време

Понеделник – Събота:   09:00 – 19:00 часа

Неделя:                              10:30 – 18:00 часа