След успешната кампания по разпродаването на наличностите си в София, интересът на бургазлии към красивите килими е голям и Килим World гостуват в Бургас, за да може и бургазлии да се възползват от големите отстъпки. Само за броени дни в Бургас клиентите ще имат уникалната възможност да си изберат измежду огромно количество качествени килими, но този път на ЛИКВИДАЦИОННИ цени – 80% на голяма част от асортимента на Килим World!

На нашите ширини такова нещо не се е случвало досега, а и в близко бъдеще трудно ще се случи отново. Както вече няколко пъти се споменаваше в медиите, международно признатата фирма „Килим World“ извърши най-голямата разпродажба, която някога се е случвала, а сега я пренася за броени дни в Бургас.

Само след няколко дни тази фирма с дългогодишна история ще бъде закрита. Въпреки че от десетилетия предлага огромно разнообразие от висококачествени ръчно изработени, модерни и ориенталски килими, след няколко дни тя ще остане в миналото.

Купувачите на тези луксозни стоки никога вече няма да имат възможност да намерят такъв невероятен избор от ръчно тъкани килими на едно място, каквото е „Килим World“. В продължение на повече от четири десетилетия две поколения с много ентусиазъм и опит развиваха тази уникална дейност и до днес успяха да я разширят в цяла Европа. В основата на този успех стоят дългогодишните търговски връзки с най-добрите майстори тъкачи, както и личните срещи, преговори и директен внос на килими от най-далечните краища на света.

Воден от идеята, че трябва да предостави най-доброто качество на всеки, собственикът на „Килим World“, господин Шахин, е внесъл на нашия пазар килими на всякакви цени, което го прави специален. Успял е да въодушеви и убеди повече от 100 000 купувача, че на това място всеки може да намери своя мечтан килим, и то не прекалено скъп!

„Решението за закриването и финалната разпродажба на асортимента, който е събиран в течение на години, беше много трудно за нас. Много обичаме България, но заради редица проблеми при набавянето на нови килими и постоянното нарастване на доставните цени, вече нямаме възможност да предложим на нашите клиенти най-доброто качество. Поради тези причини краят е неизбежен“, казва господин Шахин.

Въпреки това трябва да гледаме положително на всичко това, допълва управителят на „Килим World“.

 

„Тъй като решихме да затворим окончателно и без по-нататъшно отлагане, в следващите дни ултимативно ще предоставим на нашите клиенти рекордни намаления, които ще достигат дори до 80% за наличните количества килими. Наблюдавайки сегашните продажби, сме сигурни, че всичко до последния килим ще бъде разпродадено още в следващите дни“, уверява ни госпoдин Шахин.

Той също така изтъкна, че най-доброто качество и огромният избор на стоки, заедно с намалението от разпродажбата, представлява най-дългосрочната инвестиция за купувачите на всеки един от килимите, които те предлагат.

„Дори и в момента да нямате нужда да купувате, такава възможност за отстъпка при разпродажба никога вече няма да ви се случи на българския пазар. Покупката на качествен килим не представлява само разкрасяване на помещението, а и инвестиция в несигурните финансови времена. Насърчаваме купувачите без колебание да заявят своето предложение, а ние с удоволствие ще им помогнем“, казва господин Шахин.

Още само няколко дни в „Килим World“, пълен с шедьоври на тъкаческото изкуство от всички части на света, може да се възползвате от уникалната възможност и да грабнете класически персийски килим и флорален Габе, Лорибафт и Кашкули, изключителен копринен  Гом или висококачествен килим от Непал с модерен дизайн, като флоралните Зиглер и Казак, и да разкрасите всяко помещение. Не се колебайте, а час по-скоро посетете „Килим World“ и измежду множеството изключително красиви килими намерете за себе си истински подходящия за вас, защото такава възможност няма да ви се отдаде никога повече.

Работното време на „Килим World“ в Бургас:

понеделник – събота 10:00 – 19:00 часа

неделя 11:00 – 17:00 часа.

Big Outlet Center, Бургас