Срещаме Ирена Атанасова на събитието “Еко семейство - фестивал за приро-досъобразни продукти и живот”, което се провежда на експо център Флора. Всичко на щанда с продукти пред жената е от лен. 
„Ленът е противоалергичен, антибактериален, лесно се почиства и пере“, раз-казва Ирена Атанасова. По думите й материалът е много устойчив. И веднага предлага хитът на това изложение - ленена ръкавица за пилинг и почистване 100% естествен лен. 
„Нежно ексфолира кожата на тялото и лицето, почиства и освежава благода-рение на уникалните свойства на лена. Идеална както за всекидневна употре-ба, така и за СПА процедури и сауна“, обяснява предимствата на изтривалката Ирена.
Впечатление прави еко гъбата за измиване на чинии, едновременно груба и красива. Тя е важен аксосар в кухнята на всяка домакиня, казва Ирена и доба-вя, че когато човек избира да живее здравословно и еко, всяка частица има отношение към начина на живот. 
Жената обяснява, че заради ситуацията с пандемията, това е първото изложе-ние от много време насам, в което участват. И веднага посочва на визитката си- https://leneni.com e онлайн магазин за ленено спално бельо и ленени аксе-соари от 100% естествен луксозен и висококачествен лен.
Лененото спално бельо е лукс и комфорт за тялото и сетивата, удоволствие за очите и прекрасен атрибут в спалнята, разказва Ирена Атанасова.

Фестивалът „Еко семейство Бургас“ продължава и в неделния ден на експо център Флора. Вижте пълни детайли и тук https://www.facebook.com/events/609369992935398/