Фестивалът за природосъобразни продукти и животи продължава в неделния ден с много интересни изненади, разказва пред Gramofona.com Десислава Найденова, организатор на „Еко семейство“.

Експо център Флора събра на едно място прекрасни еко продукти, уреди за здраве, а на място се извършват и консултации със специалисти.

Можете безплатно да опитате ВИБРО ТЕРАПИЯ. Какво е това? Един „мързе-лив“, но ефективен начин, дори само за 10-15 минути на ден, човек да се под-държа в „много прилична форма“.

Докато родителите опитват деликатесни и здрависловни храни, или се подла-гат на терапии, децата им могат да останат в Зоната на чудесата.

Предвидени са много игри като това да определят облаци и да засаждат рас-тения. Има игри и забавления на английски език. За най-активните посетители са предвидени и много награди, като най-голямата е семейна почивка в СПА и винен комплекс Старосел.

Фетивалът отваря до минути в Експо център Флора, където може да прекара-те един полезен и незабравим неделен ден, отправя любезна покана Десислава Найденова.

Вижте пълни детайли и тук https://www.facebook.com/events/609369992935398/