39-годишният Ферад Байрямали Ферад от руенското село Череша има нужда от нашата помощ. Ние вече ви разказахме неговата история.

Над 110 000 евро е сумата, която ще осигури на Ферад шанс за живот. За съжаление Ферад е в ситуация, в която животът му наистина има цена и тя е непосилна за него и семейството му. Младият мъж е със страшната диагноза остеосарком на бедрената кост.

В момента Ферад преминава курс от химиотерапия в Турция и лечението дава своите резултати. Необходими са обаче и лъчетерапия, и операция по отстраняването на тумора в бедрото.

Семейството на мъжа не спира с опитите си да осигури необходимите за лечението средства. Вече е разкрит DMS номер.

Можете да изпратите дарителски SMS на номер 17 777 с текст: DMS FERAD. Можете също така да видите как да помогнете и през кампанията на Ферад в helpkarma.bg. За съжаление парите за живота на Ферад са много, а времето е наистина малко.

Ако всеки един от нас обаче отдели малко от времето си и изпрати един SMS или пък преведе малко средства по сметката на Ферад, то тогава ще успеем. Защото един млад човек има правото да живее и да бъде щастлив със семейството си, а децата му имат правото да растат с баща. Нека им помогнем.

Дарителската сметка, в която също се събират пари за лечението на Ферад.

Уникредит Банк:

Сметка в лева: BG64 UNCR 7000 1523 5738 44

Сметка в евроBG80 UNCR 7000 1523 5738 47

Ферад Байрямали Ферад