Бургаски музикант пусна видео в подкрепа на общуването по време на карантина

23.03.2020 , 09:24 | Автор : Тани Костадинов

Бургаският певец и китарист Павел Йорданов представи своя дебютен авторски видеоклип към песента Be With You.

„Така се случи, че „Искам да бъда с теб“ излиза в период на карантина, за да ни увери, че няма да бъде убито желанието ни за общуване най-вече с всички любими хора!“ – сподели младият бургазлия за Gramofona.com.  

Зад направата на клипа стоят и други талантливи младежи. Продуцент е Димо Димов, режисурата е поверена на видеографа Петър Генчев, снимането и видеообработката са дело на Йоан Евстатиев.

„Идеята за песента дойде от едно предизвикателство, което Димо ми отправи. То беше да напиша и запиша песен за 1 ден. Аз го приех като шега в началото и не обръщах внимание, но един ден се събудих и реших да приема предизвикателството. Обадих се на екипа, събрах ги и започнахме да работим. И така всъщност сънищата ми родиха песента Be With You“, казва още Павел Йорданов.

В клипа музикантът се представя като Пол Джордан. Той е избрал това име за официално сценично и всичките му предстоящи песни ще излизат с него.

„Започнах да се подвизавам като Paul Jordan, защото това име е интернационално, а аз съм ориентирал целите си отвъд рамките на държавата“, обясни бургазлията.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

06.08

20o - 28o
07.08

22o - 30o
08.08

23o - 31o
09.08

22o - 30o