С 2 приза и 9 награди приключи изложението-договаряне „За Туризма от А до Я“-Слънчев бряг 2016.

Компетентното четиричленно жури определи за най-добре оформен щанд този на ДП „Фонд затворно дело“. Те показаха безаналогов в България слънчев кош, стилни гардероб, маса и спалня, всички изработени от лишени от свобода от българските затвори.

Вторият приз за най-голям принос на изложението отиде при кафе “La Bomba”.

9 от фирмите получиха пооощрителни награди за участието си в изложението. Тази година в него се включиха и 4 общини – Созопол, Бургас, Хасково и Айтос. Всички те представиха уникалните си забележителности и атракции, които хората могат да посетят не само през летните месеци.

Община Бургас подари на специализираната в производството на ароматизатори за коли фирма „Ареон“ билет за двама до остров Света Анастасия.

Водещата компания за коли под наем в България „Топ Рент А Кар“ получи подарък от община Созопол – книга на Божидар Димитров.

Община Хасково зарадва две фирми. От „Консуматив“ получават Спа уикенд за двама в хотел „България“ в община Минерални бани.

Другата фирма, която получава нощувка за двама в хотел „Хистори“ в Хасково, е „Телеком Консулт“. Към двете награди има и безплатно посещение на основните туристически обекти в община Хасково, което включва Александровската гробница, най-високата в света статуя на Света Богородица и Младенеца и други. От S2 Bulgariq ще нощуват в комплекс „Синята река“, град Казанлък.

Призьорите от „La Bomba“ подариха ароматно кафе на SMART-Fi.

Екипът на ДП „Фонд затворническо дело“ подари на СПТ Инженеринг ООД красив поднос за храна, изработен от лишени от свобода.

„Недвижими имори Ера“ получи от „Ареон“ комплект с ароматизатори за автомобила и офиса.

“Викинг-Т” ООД получи от „Топ Рент А Кар“ възможност за тест драйв на електромобил.