Гаранцията за качество направи интереса към ORENDA само за няколко месеца огромен

Професионалният екип на лазерно-естетичен център ORENDA в Бургас застава зад модния проект на новинарски сайт Gramofona.com – Street Fashion. Проектът, който набра сериозна популярност, продължава с пълна сила, като основното действащо лице в него е професионалният фотограф Павлина Иванова.

Тя подбира много стриктно своите модели, за да продължим да показваме уличната мода в Бургас. Без колебание от ORENDA категорично се присъединиха към започнатото от нас, тъй като държат на красотата и естетиката.

Петима бургазлии, които спечелят в гласуването за най-добре облечени хора в Бургас в следващите месеци, ще могат да се възползват от професионалните услуги на един от най-посещаваните лазерни центрове в града.

От екипа на ORENDA уверяват, че от миналата година в центъра се работи при строго спазване на противоепидемичните мерки и клиентите могат да са спокойни. Гаранцията за качество направи интереса към ORENDA само за няколко месеца огромен, споделят професионалистите от лазерния център.

До момента, над 80 % от клиентите са абсолютно удовлетворени от първите процедури, казват още основателите на центъра за красота.

Към този момент няма и клиенти, които са поискали парите от процедурите си обратно. А от ORENDA са категорични, че който не е доволен от първите две процедури, получава обратно заплатената от него сума.

Освен безплатните ваучери, които петимата избрани ще получат чрез нашия моден проект, от центъра подготвят нещо много специално за всички досегашни и настоящи клиенти.

Атрактивното предложение ще обявим след по-малко от десетина дни и то ще е в сила от началото на месец февруари! За да искате да спечелите безплатна лазерна епилация, може да се включите в Street Fashion: ТУК