Професионалистите от “ORENDA”посрещат всеки клиент в центъра си с огромно внимание, съвети и отзивчивост

Гаранция за качество, приветливи служители, топло посрещане и спазване на всички протовоепидемични мерки за сигурност.

Това гарантират от екипа на най-новия лазерно-естетичен център „ORENDA”, който отвори официално врати в Бургас. Перфектното място за вашите процедури се намира в комплекс „Славейков”, бл. 78, вх. А. Професионалистите от “ORENDA”посрещат всеки клиент в центъра си с огромно внимание, съвети и отзивчивост.

Центърът е идеално подреден, просторен и тук може да откриете както услуги на изключително високо ниво, така и нови приятели.

За никой не е тайна, че лазерната епилация е все по-предпочитана както от дамите, така и от представителите на силния пол.

От екипа на лазерния център споделят още, че качеството при тях е перфектно, като затова засвидетелстват десетките обаждания от доволни клиенти. От “ORENDA” са категорични, че всеки, при който няма ефект, получава парите си обратно за платените процедури.

До края на годината от центъра предлагат пакет от 6 процедури цяло тяло, който струва 600 лева, вместо 1000 лева. В центъра има обособен приятен детски кът, където децата могат да се забавляват и играят на плейстейшън, докато техните майки са на вълшебна процедура.

Гост на откриването на новото лазерно бижу в Бургас бе финалистът от "Гласът на България” Калоян Николов, който е част от екипа на “ORENDA”.

Промоционални пакети с включени 6 процедури: