Красивата носителка на титлата „Мис България“ е решила да отпразнува пълнолетие по най-нестандартния начин. За своята 18-а годишнина Теодора Мудева подготвя специален танц, който ще представи по време на конкурса „Мис Созопол“. Това ще се случи в неделя в Равадиново, съобщиха организаторите. Красавицата, която бе избрана за „Кралица на Бургас 2018“, е шампион по спортни танци и на сцената ще излезе със своя партньор. Освен това Теодора ще е и част от журито на конкурса.

Специален гост на събитието и председател на журито ще бъде последната носителка на титлата „Мис Китай” Роузи Джу Син, която пристига заради събитието по покана на популярната телевизионна водеща и победителка във ВИП Брадър Миглена Ангелова.

Роузи ще дойде в страната ни заедно с Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай“, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, с която ще облече участничките в конкурса в единия от туровете. В журито ще влязат още „Мисис България“ Станислава Андреева, носителките на титлата „Мисис баба“ Дони Чачова и Стефи Стаменова, „Мисис Бургас 2016“ Мая Великова, тазгодишната „Кралица на Бургас“ Михаелла Едрева и други популярни лица от родното Черноморие.

В надпреварата за титлата на „Мис Созопол” (част от конкурса „Мис България“) ще се включат 10 момичета на възраст между 16 и 24 години. Те ще се представят в три тура - с тоалети, луксозни палта и официални дизайнерски рокли.