Информационен сайт Gramofona.com с радост и гордост уведомява всички свои читатели - от селото,  от морето, от планината, от страната, от чужбина, от всички точки на света, за старта на най-новата рубрика „Да попитаме Учителят“.

Екипът ни бе задължен да я направи след милионите прочитания на едно истинско интервю с Него-Учителят Михаил Х. и безкрайния интерес към мъдростта Му от многобройните си читатели. 

И ето - само в Gramofona.com ще можете да зададете въпрос към Него за всичко, което Ви интересува – от световната конспирация до това  как да варим бурканите си със зимнина. Учителят Михаил Х. ще отговори на всяко Ваше запитване, а анонимността Ви е гарантирана!

Ако нощем се въртите и не можете да спите спокойно, размишлявайки за Истанбулската конвенция, може да отправите директно своите въпроси към Него. Вие сте на кръстопът в живота?

Имате проблеми в любовта? Чудите се дали е добре да си вземете домашен любимец? Искате да сте красива и неустоима пред половинката? Трудно Ви е да признаете колко сте влюбен в комшийката? Не се бавете и потърсете отговорите лично от Учителят Михаил Х.

И тъй като времето на един Учител е ценно, а мъдростта Му, макар и безгранична е безценна, то тя няма да бъде разпилявана безкрайно. Три въпроса ще намират своя отговор и ще огряват със Светлината си осмелилите се да попитат, пък и прочелите отговорите Му!

Забравете за измислените гурута и лайф коучове, забравете за съветите на приятелките, които тайно Ви завиждат. Доверете се на Него! Изпращайте вашите въпроси на електронната ни поща: gramofona.com@abv.bg. Чувството за хумор е задължително!

 

* За ценителите на българската граматика сме длъжни да уточним - Учителят Михаил Х. винаги се изписва с пълен член. Всичко друго би било грубо неуважение към мъдростта Му.