Изключително тежка и болезнена операция претърпя 11-годишната Кристин от Бургас, която е все по-близо до мечтата си да ходи. В момента момиченцето е в Турция, където се възстановява от интервенцията, а само след няколко дни трябва да започне и рехабилитация.

В момента крачетата на Криси са в гипс. Лекарите са направили 8 разреза, за да отпуснат сухожилията й. Криси вече има зад гърба си успешна операция и последвала рехабилитация. За съжаление ковид пандемията забави сериозно нейното възстановяване и част от успехите, които малкият боец постигна бяха загубени. За това и сега Кристин минава през ново и трудно изпитание.

То обаче струва и пари, които родителите й трудно успяват да осигурят. Всеки месец семейството трябва да осигурява по 2200 евро за рехабилитация и още 1000 евро за транспорт и нощувки.

В следващите 6 месеца Криси и майка й ще трябва да прекарват по 2 седмици в Турция. Сумата, която в момента не им достига не е голяма – 6000 лева, но за семейството в момента е непосилна.

Криси е родена недоносена и развива Детска церебрална парализа. Умното и усмихнато момиче има проблеми с крачетата, които с помощта на всички нас могат да бъдат преодоляни. За това обаче трябват много упоритост и малко добрина.

Криси има нужда от още съвсем мъничко подкрепа, за да успее в битката за мечтата си. Ако искате да й помогнете, можете да го направите по няколко начина. Вече има DMS кампания. Можете да изпратите SMS на телефон 17 777 с текст DMS KRISTIN на стойност 2лв. или пък да дарите чрез платформата dms.bg

Можете също така да помогнете на Криси като преведете средства по дарителската й сметка:

Дарителска сметка:

 BG98RZBB91551008386252 РАЙФАЙЗЕН БАНК

КРИСТИН КРАСИМИРОВА БОНЧЕВА