Започна DMS кампания за 11-годишната Кристин от Бургас през платформата dms.bg. Чрез нея може да се направи онлайн дарение в помощ на Криси. Освен това може да се изпрати и SMS на телефон 17 777 с текст DMS KRISTIN на стойност 2лв. Има възможност да се абонирате и всеки месец да правите еднократно SMS дарение на същата сума.

Третият вариант да се помогне е да се направи банков превод. Нужните данни са следните:

Получател: Сдружение Български дарителски форум

Банка: Обединена Българска Банка

IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940

BIC UBBSBGSF

Основание на превода: Дарение за DMS KRISTIN

Кристин има нужда от спешна ортопедична операция в Турция на стойност 6500 евро и последваща 6-месечна рехабилитация в център „Рибем“ на стойност 12 960 евро. Тя е родена недоносена, в следствие на което развива детска церебрална парализа – тежка спастична квадрипареза. След три курса в Рибем Кристин започва да ходи самостоятелно, макар и несигурно. Спастичността в крачетата намалява, активните движения са в по-голям обем, по-плавни и стабилни.

Към 16.09.2021г в дарителската сметка на Кристин има 4 700 лв. Остават за набиране още 34 220лв. Част от парите събраха децата от училище „Любен Каравелов“, където учи тя, на първия учебен ден. Тогава те се включиха в кампанията „Да се обединим за Криси!“