Поредна благотворителност подготвя бургаският стилист Ивайло Бошнаков. На 3 декември /неделя/ той открива петия си фризьорски салон „Billionaire's club“ в магазин „Метро“.

Всеки клиент, който го посети ще бъде подстриган, но няма да заплаща за услугата по официалната ценова листа. „В новия салон ще бъде поставена кутия и всеки може да остави колкото средства иска. Парите ще даря на нуждаещи се хора в навечерието на коледните празници“, съобщи за екипа ни Ивайло.

Той кани всички бургазлии и гости на града да посетят новото му разкрасително студио и да бъдат част от добрата инициатива. Ивайло и екипът му от професионалисти ще подстригват от 10:00 до 19:00 часа, а точно в 14:00 часа ще прережат лентата на новия салон.

В почивния неделен ден опитният фризьор ще посрещне клиентите и приятелите си с вкусна почерпка и хубава музика.

Защо фризьорството и благотворителността вървят ръка за ръка за Ивайло Великов, очаквайте историята му в Грамофона нюз. В интервюто той ще разкаже колко пари са събрани от събитието в неделя, на кого ще ги предостави, както и за успехите от последното състезание за бербери в Анталия.