Ивайло Бошнаков иска да помогне на 14-годишния Мерт, който е с детска церебрална парализа

Бургаски стилист започва благотворителна кауза за дете с детска церебрална парализа, научи Грамофона нюз. 14-годишният Мерт вече е претърпял няколко операции в Турция и лечението му продължава с рехабилитации в София.

Семейството няма възможност да заплаща за тях, а ръка в трудния момент подава Ивайло Бошнаков. Той е собственик на бръснарница „Billionaire's club”  в Бургас, която се намира на ул. „Любен Каравелов” 12А.

На 12 юни /събота/ се навършва точно една година от откриването на фризьорския салон. По този повод Ивайло и екипът му ще поставят кутии на входа, където всеки, който желае, може да дари средства за Мерт.

„Приветствам всички колеги да определят един ден в годината, в който да работят по подобна благотворителна кауза. Ние можем да помагаме на нуждаещите се“, каза пред екипа ни стилистът, който е приел присърце съдбата на момчето.

Дарението на средствата ще започне от 10:00 часа и ще продължи до 20:00 часа на 12 юни. Повече информация за кампанията може лично да получите от Ивайло Бошнаков на телефон 0899/001049