Най-новата услуга в Бургас „Спести ми“ идва с Джулай Морнинг. С нея бургазлии ще могат да спестят нерви, време и пари. Онлайн магазинът Spestimi.bg  пазарува от супермаркет Метро Бургас, като предоставя същите цени на стоките, които са едни от най-ниските за града. Интернет платформата ще работи всеки ден, като поръчките ще бъдат приемани денонощно.

От 12 ч. до 21 ч. всеки ден хладилните автомобили, отговарящи на изискванията за превоз на хранителни продукти, ще доставят стоките директно до Вашият дом. Поръчката над 30 лв. ще бъде безплатно доставяна до вратата Ви, за поръчки под тази сума, доставката ще бъде само 3 лв.

Как работи услугата:

Посетете сайта Spestimi.bg, направете избора от продукти и поръчайте по телефона или онлайн, като оставите Вашите контакти за обратна връзка. След това ще получите обаждане от нашите сътрудници, за да уточните в колко часа ще Ви е удобно да получите своята поръчка. Всички заявки, направени до 12ч. на обяд ще се изпълняват още в същия ден, останалите ще бъдат доставени в желано от Вас време на следващия.

Услугата, макар и нова за Бургас, е широко разпространена във всички европейски страни. Там над 80% от трудоспособното население пазарува по този начин. Интернет магазинът стартира с разнообразие от над 5 000 продукта, колкото е и броят на продуктите в един среден по големина хранителен супермаркет.

До края на лятото асортиментът ще се увеличи двукратно. Освен хранителни продукти, по интернет, ще може да купите и стоки за дома, козметика, битова химия, памперси, бебешки храни и бебешка козметика, храни и аксесоари за домашни любимци, био продукти и много други. Услугата е предвидена за хора, които ценят своето време, които не искат да пазаруват в скъпите квартални магазини, за хората които нямат желание да ходят на пазар в края на работния ден. Услугата ще е много удобна и за хора, които не могат да излязат от вкъщи, като тези в неравностойно положение или майки с малки деца. Харесайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/spestimi.bg, за да бъдете в течение с всички новини и промоции!

Екипа на компанията ни, Ви пожелава приятно пазаруване с нас !