Лято, работа, отпуска, Европейско по футбол. Горещите месеци са най-натоварени за хората по морето и бургазлии много добре знаят това. Когато времето ви е ограничено, а задачите и ангажиментите ви идват повече, значи е време да се обърнете към „Спести ми“.

Това е най-новата услуга, от която бургазлии ще могат да се възползват след броени дни. Точно на 1-ви юли „Спести ми“ ще се превърне в неотменния Ви помощник в забързаното ежедневие.

От специална услуга ще могат да се възползват най-ангажираните бургазлии. Точно на 1-ви юли, когато всички ще посрещнат заедно изгрева на слънцето, в Бургас ще заработи „Спести ми“. Услугата е нова, спестява време, нерви и пари.

Ситуация 1: 19.30 часа е! Новините вече са свършили, а прегладнелите ви деца и мъж напомнят, че нещо се пече! От бързане сте забравили да купите салата, мляко, салфетки, яйца и куп други неща.

Ситуация 2: Покрай грижите за бебето често пъти оставате без прах за пране, омекотител, веро и други важни почистващи препарати.

Ситуация 3: Искате да поиграете с децата си, да пиете по бира с приятели, а през уикенда да трупате тен!

На помощ веднага идва „Спести ми“. Услугата е предназначена за широк спектър от заети и ангажирани бургазлии, майки с деца и не на последно място тя ще бъде много удобна и практична за хора с увреждания и инвалиди.

След дълъг и уморителен ден, просто Ви се иска да гледате филм, но нямате под ръка студена бира или чипс. Точно в този момент може да се доверите само на „Спести ми“.

Какво представлява услугата и как можете да я ползвате, очаквайте повече подробности в Gramofona.com на 1-ви юли 2016 година!