Коментар на Костадин Костадинов пред Грамофона нюз

„През последните 2-3 дни изведнъж започнаха да се появяват данни за увеличаване броя на заболелите от коронавирус у нас. Изведнъж се заговори и за трета вълна.

В България няма пандемия, а провеждане на психоза по националните медии. Всички мерки, които се провеждат сега, имат за цел единствено и само да уплашат хората, да не ги накарат да гласуват и това ще се засили”.

Това коментира пред Грамофона нюз лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов. По думите му в момента в страната се правила грозна фалшификация и манипулация на данни за пандемията от ковид с цел да се създадат максимални пречки за провеждане на една нормална предизборна кампания.

„И накрая да отидат да гласуват малко хора. Извинявайте много, обаче това убива както моя интелект, така и вашия, така и на целия български народ. Вместо съвестните хора да отидат да гласуват, ще отидат купените и манипулираните гласове. Ще отидат хората, които са зависими  - държавна, общинска администрация, където са заплашвани, че ако не гласуват за управляващите, ще загубят работните си места”, твърди Костадинов.

Според него свободните хора в България, които искат да гласуват по съвест, ще бъдат притискани да не го правят с оглед на това, че ако го направят, едва ли не могат да рискуват живота си.

„И това ще се пропагандира по всички национални канали, защото в момента в България няма национални медии. В страната има едни радиоточки на властта, които говорят само и единствено това, което заповяда управляващия режим.

И точно тук е ролята на местните медии, които Слава Богу са извън хватката на режима. Те трябва да водят макар и неравна борба с тази отвратителна античовешка пропаганда, която в момента се лее по всички видове канали и която между другото предизвиква много по-сериозни последици за психическото здраве на цялата нация”, обясни още лидерът на „Възраждане”.

Той допълни, че Европейската комисия е изнесла тревожни данни за увеличен брой на психическите заболявания, инфарктите и инсултите през изминалата година.

 „И това е следствие на непрекъснатото насаждане, че има пандемия от коронавирус. Къде е тази пандемия? Дайте да я видим! Какво се случва тази година с грипа? Един болен от грип няма тази година. Това нормално ли е? Някой лекар ще излезе ли да ми обясни какво стана с грипа. Коронавирусът ли го изяде?

Единият вирус изяде другият – така ли стана? Забележете всъщност как ни обясняват, че едва ли не всяка пневмония в момента се случва заради коронавируса. А преди коронавируса, кой причиняваше пневмонията? И каква е разликата между една пневмония, причинена от грип и една, причинена от коронавируса? Аз познавам вече десетки хора, които са прекарали коронавируса без никакъв проблем. Познавам и такива, които го прекараха с проблеми и тежко”, допълни още Костадин Костадинов.

Как партията, която той оглавява ще се яви на парламентарните избори през април и готова ли е кандидат-депутатската листа за Бургаска област, очаквайте подробности!