Събралата се група развява трибагреници и носи със себе си плакати с различни надписи.

Това ли е новият хотел на Мая Манолова? Този въпрос отправиха политици от ГЕРБ и младежи от Бургас и Приморско. Те се включиха на живо във фейсбук от скандалния строеж на Алепу.

На място са кметът на Бургас Димитър Николов, бившите депутати в миналия парламент Ася Пеева, Жечо Станков, Галя Желязкова.

„ГЕРБ спря това чудо на природата. Светът не е виждал такова нещо - подпорен хотел върху свлачище. Затова ли новосформираното мнозинство в парламента се опита да придобие чрез поставени лица този подпорен хотел и по този начин да довърши строежа?“, запита бившият шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев.

Той и близо 80 души скандираха „Мая Манолова, вън! и питаха къде е в този момент депутатът от „Демократична България“ Христо Иванов.  

Събралата се група развява трибагреници и носи със себе си плакати с различни надписи.

Преди дни стана ясно, че общинският съветник от Приморско Стоян Василев има намерение да дострои сградата, станала известна като „подпорна стена“.

След новината, братът на Василев, общественикът Здравко изказва своето разочарование във фейсбук. Той категорично не подкрепя намеренията на брат си и ги определи като страшен грях.

След изказването на Здравко Василев, който бе кандидат за депутат от "Изправи се! Мутри вън!, председателят на парламентарната група на партията Мая Манолова посети лично строежа.

Тя припомни, че купувачът, Стоян Василев е от партия, която няма нищо общо с „Изправи се! Мутри вън!“. Самата Манолова също се обяви против строежа и заяви, че той трябва да се премахне.