Сърцето на театъра в Бургас, както наричат Маруся Русева, вече си има свое уникално местенце, в което да дарява радост на почитателите на изкуството.

То се намира на мястото на бившия „Революшън“ /кино „Христо Смирненски“ или Бингото срещу хотел България/. През 1927 година обаче, когато всъщност е открито, е било Кино „Модерен театър“. Затова решават да върнат името му. Те решават, защото Маруся не е сама в това свое начинание.

„След разговори и срещи с най- различни хора , продължили близо 4 години, с моята приятелка Маргарита Димова-Манова най- накрая имаме новина!“, така презентира мястото в социалните мрежи.
И още:
„Мястото ще е много неща-клуб, музика на живо, кафе-театър, тематични партита, танци, литературни вечери, ще приюти Фестивалът „Синелибри“. Ще има и много, много други неща, за които се сетим и с които можем да разнообразим нощния (и не само нощния) живот на града. Благодаря на фамилия Хаджипетрови, че харесаха идеята ни и станаха наши хазяи. Благодаря на брат ми, че ни се върза на акъла! Започваме на 3 октомври с Pre-Opening Retro Party! Купонът и забавлението са гарантирани, така че слагайте танцу-валните обувки и ви чакам!“

Тази вечер отбрани гости пожелага успех на новия клуб на Бургас и поляха с чаша вино откриването му, на което беше и госпожа Хаджипетрова, развълнувана от добрата инициатива.