Един от сътрудниците на информационен сайт Грамофона, Нели Арнаудова, се чувства обидена и ограбена от колеги. Тя е изпратила отворено писмо до нашата и до други редакции, публикуваме го без редакторска намеса:

Не съм журналист и „слава Богу” без да искам да засегна никого. Пиша интервюта за сайта от две години. Не съм написала много - около тридесетина, но се подготвям дълго, обичам да задавам незадавани въпроси и се старая да се сприятеля с интервюираните, за да постигнем добър резултат и направим материала интересен.

Днес попаднах на интервю за национална медия, в което журналистката повтаряше някой от въпросите ми почти дословно. Става въпрос за първото ми интервю с Теодора- новата Мис България.

Замислих се защо има журналисти, които нямат време да мислят сами и получават хонорари за това. И не се ли срамуват да преписват като ученици? Щях да кажа каквато държавата, такава и журналистиката, но ще обидя приятелките от Gramofona.com. Това са двете интервюта с разлика от няколко дена. Убедете се сами:

Нашето интервю от 2.12 18 г.

http://www.gramofona.com/intervyu/nay-krasivata-balgarka-za-2018-ekskluzivno-pred-gramofonacom 

И на столична телевизия от 4.12.18 г.

https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-12-04/za-lyubovta-kam-moreto-i-sportnite-tantsi-govori-mis-balgariya-teodora-mudeva?utm_source=dnesbox&utm_medium=link&utm_campaign=footer