Невероятната морска гледка от Северния плаж в Бургас привлича все повече клиенти в „VAYA Burgas - Beach Bar”. Тук има едно особено спокойствие, винаги прясна риба и невероятни емоции, споделя управителят Веселин Алендаров.

Той и екипът му очакват своите клиенти, за да им предложат перфектно обслужване и истински вкусна храна. Плажният ресторант работи от две години и се радва на много доволни клиенти, признава той.

„Всеки ден сами ходим, избираме и купуваме прясна риба. Най-предпочитаното ястие в менюто ни е плато от килограм риба, в което има много и различни видове. Трима майстори-готвачи изнасят перфектни блюда, заради които гостите ни се връщат отново”, казва ресторантьорът.

Сред клиентите на „VAYA Burgas - Beach Bar” са не само бургазлии, но и много чужденци, оценили качественото обслужване.

„При нас винаги има емоция. Когато хората дойдат, за да се почерпят и забавляват, когато са доволни, на всички ни се повдига настроението”, допълва още Веселин.

За него впечатляващата гледка към морето и прохладният бриз са едни от многото предимства на заведението, заради които клиентите не го пропускат. Алендаров се надява сезонът тази година да е по-дълъг, по-топъл и много спокоен.