Бургаският специалист по УНГ-болести д-р Татяна Михова предлага на своите пациенти подготовка на документи за ТЕЛК. За тези от хората, които са с намален слух, посещението при специалист не трябва да се бави и е абсолютно задължително, съветва д-Михова.

„Хората с такъв проблем първо трябва да преминат през изследването аудиограма, за да се види какъв е процентът им на слуха и дали пациентът може да бъде насочен за определяне на ТЕЛК за група инвалидност”, обясни за читателите на Грамофона нюз бургаският специалист.

В своята практика д-р Михова отчита висок процент на хора с намален слух. „Някои веднага идват за установяване на даден проблем с ушите, други обаче чакат да стане нещо фрапиращо. Имала съм случаи на хора, които идват да съобщят, че техен близък вече не може да чува. Моля, не чакайте, а посетете специалист, ако усетите, че имате намален слух”, казва още д-р Татяна Михова.

В повечето случаи засегнатите са хора, които работят в много шумни среди, като на летища, в мини, дългогодишни шофьори, дори учители. Ако имате нужда от консултация и експертно мнение, може да се обърнете към д-р Михова.

Кабинетът й се намира в гр. Бургас, ĸв. „Зopницa”, бл. 57, вx. A, ĸaб. 3

Телефон за връзка: 0884/317849