На 2 декември (неделя) в Бургас отново ще гостува един от най-добрите дерматолози у нас – д-р Катя Паскова. Освен че ще бъде на разположение за консултации, тя ще донесе със себе си и революционната технология Vivace RF. Терапията с уреда не само тушира признаците на стареене, подмладява и заглажда фините бръчки, а цялостно избистря тена, като включително свива порите и премахва белези от акне и активно акне. Подходяща е за всички типове кожа, по всяко време на годината.

Технологията комбинира в едно микронидлинг терапия с радиочестота. Прилага се за контуриране на лицето, шията и деколтето. Методът е нехирургичен и минимално инвазивен, без неприятни странични ефекти, които да изискват специални грижи и клиничен престой. За оптимални резултати е необходимо да се направят пакет процедури, в зависимост от конкретния пациент и спецификите на кожата.

Vivace RF радиочестотна микронидлинг терапия е победител в три категории на престижните годишните награди за 2018 г. на Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine:

⭐ Най-добро устройство за грижа за кожата за 2018

⭐ Най-добра естетична RF компания и най-добра компания за грижа за кожата - 2018

⭐ Най-добра минимално инвазивна процедура за 2018

Единственият уред Vivace RF за България е собственост на д-р Паскова. Изборът ѝ да направи технологията част от терапиите, предлагани в собствената и дерматологична клиника Derma Vita, се доказва като отлично решение, предвид постигнатите резултати. На 2 декември възможността сами да се уверят в ефикасната терапия Vivace RF, ще имат и дамите от Бургас и областта.

Д-р Паскова е дългогодишен регулярен консултант в СПА център "6th Sense" на  Гранд Хотел и СПА Приморец. Своят час за консулт в областта на общата и естетична дерматология или терапия с революционната технология Vivace RF, можете да запазите на тел.: +359 56 910 913. Погрижете се за здравето и отличната си визия днес!