150 билета останаха за продажба преди големия концерт в помощ на 10-годишния Антонио Георгиев от Бургас. Концерът ще започне на 11.10 /утре/ от 18 часа в Опера-Бургас. Всеки, който желае, може да си закупи билет от касата на Опера-Бургас или от НХК. Билетите за концерта са с цена от 10 и 20 лева.

Билети вече се продават и в центъра на града, точно до Часовника пред Общината. В благотворителната кауза за Тони се обединиха едни от най-добрите артисти, изпълнители и таньори на Бургас.

Сантра, Тони Димитрова, Рафи, хип-хоп изпълнителят VessoU и ARTi, са само част от звездите, които дадоха безрезервната си подкрепа и ще пеят за Антонио. На сцената ще видите и чуете също така Давид Сукнаров, хор "Милка Стоева",MEIA, Лидия Стаматова, КЛТ "Бургаски Делфини" с ръководител Теодора Йонова, Балет "Дюн", Black Style, ФТА "Никола Гинов и Карате клуб "Никон".

Водещи на концерта ще бъдат Златка Димитрова, известна с благотворителните си каузи, и журналистът Петър Генчев. Колегите от радио POWER FM също приеха каузата на Тони присърце и работят безрезервно за популяризирането й.