15 минути делят любителите на плажни приключения от една от най-красивите морски ивици край Бургас. „Utopia Beach”, който се намира в парк Росенец,  е събрал всичко онова, което летовниците търсят за своята невероятна почивка.

Красивата морска ивица е сгушена в живописния район, от където се разкрива и най-хубавият изглед към бургаския остров Света Анастасия. За „Utopia Beach” могат да се кажат много неща, но най-важните са, че там  морето е магия, водата е кристална, а усещането за спокойствие, просто неповторимо.

От години мястото е предпочитано от много бургазлии и заради чистия пясък и изключително добре поддържаната ивица. Постоянната дезинфекция и идеално подредените принадлежности са основен приоритет за стопаните на закътания и красив плаж. Едно от най-големите предимства на „Utopia Beach” е широкият и безплатен паркинг, който е точно до входа на ивицата.

Безопасността на плажа е гарантирана с изряден медицински пункт, лекари и професионални спасители. Екипите са на разположение на туристите всеки ден от 08:30 до 18:00 часа. По всяко време те са готови, ако имате нужда, да ви дадат точни и актуални съвети за безопасно плажуване.

От „Utopia Beach” са помислили и за смелчаците, готови да се качат и забавляват на различни атракции като джетове и водни колела.

За да се насладите изцяло на лятната си почивка, задължителното трябва да посетите плажния ресторант, където да  опитате вкусна храна и качествени напитки. В заведението залагат само на пресни продукти и перфектно обслужване.

Персоналът посреща винаги усмихнат и се грижи изцяло за комфорта на летовниците. Заведението е подходящо за много сватби, рождени дни и семейни събирания. Ивицата безспорно се утвърди като една от най- атрактивните за лятна почивка край Бургас. Не забравяйте, че спокойствието и тишината на „Utopia Beach” със сигурност ще ви откъсват напълно от мислите за ежедневието.