До края на октомври един от водещите бургаски диетолози - д-р Евелина Иванова отново представя промопакети за своите пациенти.

До края на месеца желаещите могат да посетят кабинета на специалиста в Бургас и да се възползват от предложенията. Първият пакет е за мъже и той включва:  

1."Мъже-актив, 45+", на цена от 50.00 лв.

- медицински преглед с консултация;

- диагностика с биоскенер: мъжко здраве-ниво на тестостерон; простата; количество и подвижност на сперматозоидите; инсулин, кръвна захар, мастен профил, пикочна киселина; сърдечно-съдов статус; черен дроб /омазняване/; хранителни дефицити; медицинска консултация по отношение на здравословно хранене с препоръки; измерване на мускулна маса и колич. мазнини.

От втория пакет могат да се възползват дамите над 40 години. Той включва:

2. "Жени-фемина актив, 40 +", на цена от 50.00 лв.

- медицински преглед с консултация, диагностика с биоскенер: женски полови хормони, женска полова система; щитовидна жлеза-хормони, антитела, функция; хипофиза; витамин В12, витамин Д, фолат, желязо, хранителни дефицити, кръвна захар, инсулин, мастен профил; измерване количество мазнини и метаболитна възраст; медицинска консултация за здравословно хранене с препоръки.

През месец октомври специалистът е изготвил и специален пакет на цена от 20 лева, който включва изготвяне на хранителен режим по желание на пациента.

Ако искате лична консултация за правилно и здравословно хранене, може да я направите в кабинета на д-р Евелина Иванова „Активни и здрави”, който се намира в ДКЦ 2, к-т 110, гр. Бургас, бул. „Демокрация” 94. За запазване на час при специалиста: 0887 313 849.