Невероятни емоции и много настроение в днешния дъждовен ден получиха пациентите от модерния хоспис „Света Анна“. Социалното заведение, което се намира в китното поморийско село Лъка, отвори официално врати преди три месеца.

Днешното събитие, което зарадва и пациенти, и персонал, е първото от културната програма на хосписа, съобщиха за Грамофона нюз от ръководството му.

С голямо нетърпение в „Света Анна“ посрещнаха изпълнителите от фолклорна група „Малоайзийка“ към пенсионерския клуб в село Люляково.  Талантливите дами усмихнаха своите зрители и създадоха много добро настроение на всички.

В момента в хоспис „Света Анна“ се полагат грижи за над 35 пациенти. Осем души вече са изписани след като получиха професионални медицински грижи, рехабилитационни процедури и страхотно отношение от целия екип на здравното заведение.

Освен 24-часовото медицинско наблюдение, което пациентите получават, за тях се грижат двама рехабилитатори, с голям професионален опит. Апаратурата в хосписа е последно поколение, а това, на което от екипа най-много държат, е грижата за живота на всеки, който им се е доверил. 

Хоспис „Света Анна“ е със статут на лечебно заведение за извънболнична помощ. Специализиран е за прием на пациенти от всички възрастови групи с установени заболявания за след болнични медицински грижи и рехабилитация.

Повече информация за услугите в социалното заведение може да прочетете на официалния сайт на Хоспис „Света Анна“ www.hospicesvetaanna.bg или да получите на тел: 0886/695693