Краят на годината е празничен и светъл, но е и повод за равносметка: какво сме постигнали, с кое сме се справили и как следващата година да сме по-успешни. Ние в КОЦ-Бургас си поставяме по-високи цели и се стараем да сме по-добри.

Оценяваме и всички, с които работим. Затова решихме да питаме и Вас пациентите. Споделете с нас Вашето мнение: кой е лекарят и медицинската сестра, които Вие разпознавате като най-значим специалист?

Нека Вашият глас определи специалистите с най-голям принос в лечението на карциномните болести в КОЦ-Бургас. От 20.11.2019 г. до 30.11.2019 г. всички, които желаят да номинират своя „Лекар на надеждата в КОЦ-Бургас“ и „Специалист здравни грижи на надеждата в КОЦ-Бургас “, могат да го направят чрез гласуване на нашия сайт www.onkobs.bg. и във фейсбук страницата ни. На регистратура в сградата на КОЦ-Бургас ще бъде поставена урна за гласуване.

Официалната церемония по връчване на наградите ще се състои на 10.12.2019 г. от 18:00ч. в  Културен център “Морско казино”, зала „Петя Дубарова”. Организатори са „КОЦ-Бургас”. По инициатива на сдружение „Онкоболни и приятели“.

За "Лекар на надеждата в КОЦ-Бургас" може да гласувате ТУК

За "Специалист здравни грижи на надеждата в КОЦ-Бургас" може да гласувате ТУК