40 000 евро трябват на семейството на Ферад Байрямали Ферад от руенското село Череша, за да продължи да живее. Мъжът чува коварната диагноза злокачествен тумор на крака си, а за операцията са нужни 109 000 евро. Засега близките му са успели да съберат 50 000 евро, каза пред Грамофона нюз сестрата на Ферад - Бехиче.

„В безизходица сме! Няма откъде да съберем толкова много пари. Искаме да изтеглим кредит, но не ни отпускат, защото няма какво да ипотекираме”, разказа притеснена Бехиче.

По думите ѝ нейният брат засега се чувства добре и няма болки в крака. Това е, защото мъжът е преминал през нужните лъчетерапии, като последната е била на 5 юли. Операцията обаче му е крайно необходима и по-лошото е, че има вероятност след последното лъчелечение туморът отново да започне да расте, обясни Бехиче.

Ферад е баща на две прекрасни деца и обичан съпруг.

Семейството на мъжа не спира с опитите си да осигури необходимите за лечението средства. Вече е разкрит DMS номер.

Можете да изпратите дарителски SMS на номер 17 777 с текст: DMS FERAD. Можете също така да видите как да помогнете и през кампанията на Ферад в helpkarma.bg. За съжаление, парите за живота на Ферад са много, а времето е наистина малко.

Ако всеки един от нас обаче отдели малко от времето си и изпрати един SMS или пък преведе малко средства по сметката на Ферад, то тогава ще успеем. Защото един млад човек има правото да живее и да бъде щастлив със семейството си, а децата му имат правото да растат с баща. Нека им помогнем.

Дарителската сметка, в която също се събират пари за лечението на Ферад.

Уникредит Банк:

Сметка в лева: BG64 UNCR 7000 1523 5738 44

Сметка в евро BG80 UNCR 7000 1523 5738 47

Ферад Байрямали Ферад