На 21 октомври (неделя) в Бургас ще гостува един от най-популярните дерматолози у нас: д-р Катя Паскова. През целия ден тя ще е на разположение за професионален консулт в областта на естетичната и клинична дерматология. За да се възползвате от нейния опит е нужно да запазите час на тел. 0884 94 95 81

Със себе си доктор Паскова ще донесе в Бургас и един изключителен иновативен уред - за радиочестотна терапия Vivace. С него мечтите за подмладяване преминават в границите на възможното. Революционната технология представлява нехирургично лечение, което значително подобрява характеристиките на кожата и тушира признаците на стареене.

Vivace комбинира радиочестота и синя и червена LED светлина с иглена терапия. Резултатите от тази колаборация на различни методики върху лице, шия и деколте са смайващи. Терапията е подходяща включително за премахване на стрии. Препоръчва се за всички типове кожи и може да се прилага целогодишно. Разбира се, за оптимален резултат са нужни няколко приложения, в зависимост от конкретните особености и необходимости на пациента.

Доктор Паскова е един от първите дерматолози у нас и е помогнала на хиляди пациенти. Собственият и бранд за естетична и клинична дерматология "Дерма Вита" е създаден през 2001 г. В стремежа си да предложи винаги най-доброто на своите пациенти, д-р Паскова непрестанно инвестира в различни обучения за себе си и своя екип, както и в най-новите технологии в своята област.

Не пропускайте възможността да се възползвате от консулта на един от най-добрите специалисти у нас! Запазете своя час за преглед, консултация относно филъри и ботокс или терапия с Vivace на тел. 0884 94 95 81