Медикът д-р Кремена Желева замени Спешната помощ в Бургас с общопрактикуваща дейност. Тя е поредният гост в здравната рубрика на информационен сайт Грамофона Нюз. От месец специалистът има кабинет в ДКЦ 2 /Трета поликлиника/ и вече очаква своите нови пациенти.

Д-р Кремена Желева е родена в Стара Загора. Средното си образование придобива в Природоматематическа гимназия „Гео Милев” в родния град. През 1997 г. завършва медицина в Тракийския университет.

Оттогава в продължение на десет години работи в Спешния център в Бургас. През 2018 г. приключва успешно специализацията й по обща медицина. Лекарят владее отлично руски и английски език.

„Лекувам от сърце моите пациенти и никога не забравям, че хората идват при лекаря, когато са най-уязвими. Моя огромна отговорност е да бъда до тях и да им дам най-доброто, на което съм способна.

А за да съм уверена, че правя най-доброто за моите пациенти, се налага непрекъснато да следя новостите в професията”, казва д-р Желева. От години тя проявява интерес и в областта на природната медицина и микотерапията /бел.ред. лечение с гъби/.

Кабинетът на д-р Кремена Желва се намира в ДКЦ2 /Трета поликлиника/ в гр. Бургас, етаж 2, кабинет 221. Своя час при д-р Желева можете да запазите на телефон: 0885590764.Работно време: Понеделник, Сряда, Петък -13-18ч. Вторник,Четвъртък - 8-13ч.