Две благотворителни кампании пуснаха този декември от клиника „New Life“. Първата е станалата вече традиция „Пожелай си“, в която ще бъдат дарени две ин-витро процедури с включена стимулация и изследвания на двойки с репродуктивни проблеми, съобщиха от пресцентъра на клиниката.

Всички желаещи да вземат участие в инициативата трябва да изпратят на e-mail адрес wish@newlifeclinic.bg своята любима коледна рецепта, подкрепена със снимка и кратък текст, разказващ за това с кого биха желали да я споделят. „Пожелай си“ ще продължи до 23 декември тази година, а победителите ще бъдат обявени на Бабинден – 21.01.2022г. 

Втората кампания на клиниката в Бургас е свързана с безплатни консултация за двойки с репродуктивни проблеми, както и за дами имащи здравословни проблеми или интерес в областта на естетичната гинекология. Прегледите ще се извършват от завеждащия специалист – д-р Дарина Давидова.

Всички желаещи да запишат своя час за безплатна консултация могат да го направят на 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777, както и на място в клиниката.

Припомняме, че медицинският център предлага пълен кръг от услуги свързани с класически ин витро процедури, спермален анализ, донорски програми за сперматозоиди и яйцеклетки, с най-модерните европейски технологии в репродуктивната медицина.

В последната година клиниката успешно развива и направлението естетична гинекология с прилагането на иновативно лечение в областта на интимното здраве.

Дамите, имащи нужда от високоспециализирана консултация за здравословни проблеми вследствие нормално травматично раждане, стрес инконтиненция и други специфични гинекологични състояния, могат да разчитат на компетентното мнение на д-р Давидова.

Естетичната гинекология е високоспециализирана и бързоразвиваща се нова част от специалността „Акушерство и гинекология“. Тя изполва най-съвременните, иновативни и неинвазивни методи за диагностика на някои гинекологични симптоми и проблеми.

Дава възможност за лечение без болничен престой, без нужда от анестезия, максимално бързо възстановяване и  без промяна на обичайния  начин на  живот. Положителният ефект  е видим за жената още след първата процедура и има траен терапевтичен резултат.