Биоскенер, показващ 245 показателя, е най-новият квантов анализатор за ранна диагностика на здравословното състояние. Модерната апаратура се намира в кабинета на бургаския диетолог д-р Евелина Иванова и съчетава в себе си биоинформатика и медицина.

Изследването е безболезнено и трае само минута. От дланта ви ще бъдат получени показатели от сърдечно-съдовата система, бъбречната функция, половата система, ще можете да разберете как функционират различни органи от тялото ви.

Най-важното, което трябва да знаете е, че използвайки квантовия анализатор, вие ще можете да разберете дали имате нужда от допълнителни медицински изследвания или преглед при специалист.

Д-р Иванова уточнява, че методът е нов, бърз, точен и e ocoбeнo пoдxoдящ зa cлeдeнe нa лeчeбнитe peзyлтaти в мeдицинaтa.

Взимайки предвид получените резултати, ще получите и ценни медицински съвети на кои храни, витамини и минерали да наблегнете за оптимално здравословно състояние, разясни още специалистът по хранене и диететика.

Ако искате лична консултация за правилно и здравословно хранене, може да я направите в кабинета на д-р Евелина Иванова „Активни и здрави”, който се намира в ДКЦ 2, к-т 110, гр. Бургас, бул. „Демокрация” 94. За запазване на час при специалиста: 0887 313 849.