Бургазлии за първи път могат да се възползват от програма за отслабване под медицински контрол „Евродиет”. Хората, които държат на здравословното хранене и отслабване могат за първи път да се възползват от програмата за отслабване под медицински контрол „Евродиет”. Кампанията е на Евродиет консултанта за Югоизточна България, д-р Евелина Иванова. Тя е добре познат в Бургас диетолог и десетки пациенти вече  й се довериха.

Специалистът разяснява, че методът за отслабване „Евродиет” е базиран на кетогенната диета. В последните години това е един от най-разпространените хранителни режими. Хората го харесват, защото за разлика от повечето диети, при кетогенната не се гладува, а месото не е табу.

„Методът за сваляне на килограми е клинично тестван, контролиран от над 500 обучени лекари и от 15 години се използва успешно в цяла Европа. Храните са медицински, създадени от диетолози. Те са функционални, обогатени с фибри, витамини, микроелементи според физиологичните норми за хранене на населението, приети чрез Наредба от януари 2018 г от Министерство на здравеопазването”, обясни д-р Иванова.

Храните „Евродиет” са с разнообразен вкус и консистенция. Всеки, който желае да се подложи на хранителния режим с „Евродиет, може да консумира супи, десерти и шейкове, омлети, паста, готови за консумиране ястия, мусове, горещи/студени напитки, както и междинни закуски – сладкиши. Всички те правят придържането към диетата приятно и лесно.

Д-р Евелина Иванова обяснява още, че методът „Евродиет” може да се използва при всички пациенти, които желаят да отслабнат и които нямат непоносимост към някоя от съставките, съдържащи се в продуктите- яйца, мляко и млечни продукти, протеин, глутен, аспартам.

Д-р Иванова може да изготви индивидуална програма за пациентите, съобразена с началното им и желаното от тях тегло. 

Ако искате лична консултация за правилно и здравословно хранене, може да я направите в кабинета на д-р Евелина Иванова „Активни и здрави”, който се намира в ДКЦ 2, к-т 110, гр. Бургас, бул. „Демокрация” 94. За запазване на час при специалиста: 0887 313 849.