Девойките и юношите на ВК „Ропотамо” -  Приморско заеха първите две места в класирането на Областното първенство по волейбол. Състезанието се проведе в залата на „Лукойл Нефтохимик“ в Бургас. Момичетата на треньора Пеньо Пеев отново показаха, че са най-добрите в Бургаска област в своята възрастова група, като прегазиха конкуренцията от шест отбора и оглавиха класирането.

Момичетата демонстрираха добра игра през цялото време на надпреварата, като финалният мач се падна с отбора на Айтос. Добрата подготовка на приморските волейболистки им спечели превъзходство над останалите отбори и ги класира на челна позиция.

Така те си спечелиха заслужено участие на предстоящите Зонални игри, където ще премерят сили с първенците от областите Ямбол и Сливен. Малко не достигна на момчетата от ВК „Ропотамо“ Приморско да се класират на първо място в областното състезание, след като премериха сили със седем отбора. Те също демонстрираха добра игра на терена и се наредиха на второ място, като отстъпиха единствено на отбора на ПГМЕЕ.