Приятелска волейболна среща между възпитаници на двата бургаски университета: „Проф. д-р А. Златаров“ и Бургаски свободен университет се проведе в зала Ректорат на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в петък. Волейболистите на двата ВУЗ-а влязоха в оспорвана битка, която завърши 2:3 в полза на Бургаски свободен университет. Гостите поведоха в първия и втория гейм. Студентите от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ показаха спортен хъс, воля и себеотдаване и изравниха на опитните волейболисти от БСУ. Срещата се реши в тайбрек, където момчетата на треньора Добрин Перев отстъпиха достойно на гостите от БСУ с 13:15.       

Волейболната среща протече при изключително спортсменска и честна игра, което е ясна заявка за едно чудесно партньорство с цел популяризиране, развитие и утвърждаване на спорта сред студентите.

За настроението на публиката се погрижиха и прекрасните мажоретки на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, които ентусиазирано подкрепяха своите колеги.

Спортсменската среща беше едно чудесно коледно пожелание за весели коледни и новогодишни празници и послание към  всички студенти и преподаватели да живеят активно и да спортуват. 

 

 

Снимка: https://offnews.bg/